Дизайнерски решения, които правят дома скучен

Дизайнерски решения, които правят дома скучен
Източник: unsplash.com

Вкусовете и тенденциите се променят често, а това се отнася и за интериора у дома. Но в един момент става трудно да се определи какво точно прави дома да изглежда остарял и скучен.

10 задължителни предмета за модерната кухня

Днес да имате тенджери и ножове в кухнята не е достатъчно. Модерната кухня се нуждае от най-новите джаджи и устройств...

09/11/2015

Истината е, че има някои малки елементи, които пренебрегваме, но именно те стоят в основата на проблема. Разбира се, предпочитанията за дизайн са лични и всеки собственик си има неща, на които държи, но все пак, вижте дали някое от тях не е причина за остарелия вид на жилището.

Обзавеждане по поледен писък на модата

Най-новите тенденции за обновяване на дома

Най-новите тенденции и практични съвети за икономично обновяване на дома бяха споделени от интериорния дизайнер Креме...

01/10/2015

Днес това обзавеждане може да изглежда добре, но след 1-2 години дали ще е толкова в тренда? Ако все пак държите да имате елементи, които са последен писък на модата, нека да се сменят бързо – като килим, тапет или произведение на изкуството.

Само бяло

Някои цветови тенденции, като изцяло бяла кухня, могат да изглеждат като страхотен избор, но често са причината едно пространство да изглежда остаряло. Има определени вечни цветови палитри и схеми, които не са се променили във времето.

Плъзгащи се врати тип „плевня“

Едно от най-често срещаните приспособления, които се виждат в модерните къщи, е плъзгаща се врата тип „плевня“. Тя със сигурност е стилен избор за тези, които предпочитат жилищно пространство с провинциален стил, но в дългосрочен план това може да не е толкова добра идея.

 

Големи цветове и шарки

Максимализмът е идеалният стил на дизайн за хора, които предпочитат неща, които са по-смели, по-големи и по-ярки. Ако се колебаете за живите тонове и смесването на шарки, по-добре е да внимавате с начина, по който декорирате отново.

Старинни мебели

Доро да са вечни, добре е да избягвате тежки, богато украсени мебели, а се фокусирайте върху по-рационализирани и съвременни дизайни, които имат вечна привлекателност. Големите антични шкафове и викторианските дивани имат своето място, но стая, пълна със сложни, изящни мебели, може бързо да се почувства стара и демоде.

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...