7 грешки при съхранение, които могат да ни струват скъпо

Условията на определено място могат да повлияят на годността

763

Много  хора съхраняват вещите си въз основа на това, къде им е най – удобно. Затова ако държим определено нещо в кухнята, а не в килера, изобщо не се замисляме, дали това е най – доброто място за него.

15 идеи как сами да направим аксесоари за съхранениеАко и вашият дом тъне в бъркотия, тази статия е за вас. Предлагаме ви 15 предложения за направа на аксесоари, с които лесно ще да въведете ред  

Но се оказва, че условията на определено място могат да повлияят на нашите вещи.

Вижте някои от тях.

Маса с място за съхранение Една многофункционална мебел, подходяща за всеки дом или офис

1. Държите резервните кърпи в банята

От всички стаи в къщата, банята е едно от по-проблемните места за съхранение на нещата. Основната причина за това е, защото там е влажно! Ако съхранявате резервните кърпи в банята, те са постоянно изложени на тези условия, което може да доведе до появата на плесен.

Вместо това съхранявайте ги звън банята, като в шкафа за спално бельо.

2. Подреждате продуктите за красота на плота в банята

Повечето продукти и козметика за грижа за кожата издържат най-дълго, когато се съхраняват някъде на хладно, тъмно и сухо. Ето защо, ако ги държите на топло и светло място, като плота в банята, не е добра идея/

3. Съхранявате сухите продукти в кутията, в която са

Не оставяйте сухите продукти в кутиите им. Така те ще овлажнят бързо или ще станат жертва на мушици и насекоми. Прехвърлете ги в буркани.

4. Съхранявате тиганите с незалепващо покритие един над друг

Тиганите с незалепващо покритие са полезни в кухнята, но внимавайте как ги съхранявате. Слагайте по всеки кърпа или салфетка, за да не се нараняват.

5. Съхранявате важни документи в библиотеката

Ако важните документи стоят на библиотеката, те лесно могат да бъдат достигнати от децата или загубени. Затова е по – добре да ги съхранявате в плик, който да бъде удобен за взимане по спешност, но защитени от пожар или наводнение, например.

6. Съхранявате снимки в кутия за обувки

Много хора съхраняват снимките в стара кутия за обувки. Но картонът не е най-добрият избор за тях и дори може да доведе до пожълтяване или избледняване с времето!

Вместо това подредете снимките си в албум.

7. Съхранявате лекарства в шкафа на банята

Както споменахме вече, влажната среда на вашата баня може да доведе до по – бързо разваляне на нещата по-бързо, особено за лекарства. дръжте ги на сухо и хладно място.

20 идейни предложения за съхранениеKлючът към по-компактното и лесно съхранение се крие в някои  прости решене, които може да си направим и сами.
Сподели: