6 знака, че интериорът е остарял

Време е за промяна

1567

Както знаете, модата е капризна дама. А това важи не само за тенденциите в красотата, но и за интериорния дизайн. Това, което беше на върха преди пет години, днес се счита за демоде. Вижте 7 знака, които показват, че интериорът е остарял и се нуждае от актуализиране.

15 интересни интериорни решения за домаОстроумни и оригинални идеи за дома!

1. Неонови тоновеЯрките неонови нюанси в дизайна вече не са на мода. Дизайнерите не препоръчват използването им, дори когато става въпрос за детската стая. Спокойни, приглушени тонове изглеждат много по-благородни. Особено внимание трябва да се обърне на пастелните нюанси, като розово, синьо или жълто. Тези цветове са модерни и придават динамика на пространството.

10 дизайна, които са остарелиИ които скоро няма да се върнат

2. Комплект мебели

Купуването на комплект мебели за спалнята или хола е застраховка срещу грешки. Но така стаята няма живот, динамика и индивидуалност. А мебели, избрани в същия цвят и стил, отдавна се считат за лош вкус. Вместо това, покажете творческите страни на природата си, фантазирайте, комбинирайте цветове и текстури, експериментирайте с размери и форми.

3. Сувенири и аксесоари на показ

Някои хора са толкова нетърпеливи да пристъпят към избора на декоративни елементи или са пристрастени към сувенири и аксесоари, че не забелязват как домът им се превръща в събирателен пункт за какви ли не вещи. Заложете на минимализма, отървете се от всичко, което не ви носи наслада и заложете на минимум, но качествени продукти.

4. Душ кабина

Откажете се от обемисти душ кабини и хидромасажни кутии. Старата душ кабина заема много място и изисква доста поддръжка и чистене. Вместо това сложете стъклена преграда или параван, сложете вграден душ, облицован с керамичен гранит.

5. Гипсокартон със сложни орнаменти

В продължение на няколко години дизайнерите призовават да махнем тромавите, изработени гипсокартонни конструкции на тавана. Но и до днес има привърженици на тази мода от 2006 г., които продължават да правят таваните си така. Ако искате да бъдете в тон с модата, заложете на класическия таван. Семпло и лесно за реализация.

6. Фототапет

Фото-тапетът, който преди няколко години се радваше на широка популярност, днес е начело в списъка на анти-тенденциите. Днес има модели, но те са направени с нова техника и целят да разширят границите на жизненото пространство. Ако не искате тапет, заложете на комбинирани покрития, естествени текстури от дърво, камък, бетон и мрамор.

Остарели трендове в интериора, които се надяваме да не се върнатИ от които е добре да се отървете
Сподели: