3 неща, от които домът ви не се нуждае според фън шуй

Махнете ги, за да не привличате отрицателна енергия  

988

Фън шуй -  древната китайска наука, която използва енергия, за да създаде хармония между хората и околната среда, става все по – популярна в обзавеждането на домовете. По отношение на интериорния дизайн, декорирането според фън шуй е важно за това, къде да позиционираме мебелите, как да подредим жилището си, какво да закачим на стената, как да разположим стаите, ако сме в процес на проектиране.

Най-добрите имоти според фън шуй Фън шуй (от вятър и вода) е древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията Ци, което оказва влияние върху здравето, щастието и успеха

Според практикуващите експерти има неща, които често се срещат в домовете и които могат да повлияят негативно на хармонията. А това означава, че енергията става лоша и тя се отразява пряко върху обитателите.

Ето три неща, които задължително трябва да махнете, за да привлечете добрата енергия и да направите дома си по – спокойно и по – хармонично място.

Лоши фън шуй практики за домаВнесете позитивна енергия в дома

Сухи цветя

Свежият букет цветя във вашия дом е символ на живота, но когато те увехнат, представляват негативизъм и разпад, а това не е енергията, която ще искате в дома си. Единственото изключение от това правило е, ако имате изсушено или хербаризирано цвете със сантиментална стойност.

Нежелан подарък

Мари Кондо е права, когато ни казва, че ако нещо не предизвика радост, трябва да се отървете от него! Пазенето на нежелан подарък от чувство за вина или задължение може да повлияе отрицателно на енергията на вас и вашия дом.

Счупени предмети

Според фън шуй, счупените предмети, които стоят в очакване да бъдат ремонтирани, символизират застоялата енергия, а излагането им може да повлияе отрицателно на вашите чувства и емоции. Затова експертите съветват да ги поправите или да ги изхвърлите веднага.

5 фън шуй правила за позитивна енергия в домаВнесете хармония с няколко лесни стъпки  
Сподели: