Оригинални идеи за опаковане на подаръка

Оригинални идеи за опаковане на подаръка

Всички обичат подаръци. Дори и тези, които мърморят, че „не им трябва нищо“. А когато той е в красива опаковка, създадена с душа, внимание към детайла и въображението, тогава той ще бъде още по – ценен. Ако сте сред хората, за които хартиената торбичка, колкото цветна и красива да е тя, не е решение да поднесат подарък, тогава следващите идеи ще ви харесат.

17 идеи за опаковка на подаръка

Коледа се свързава не само с украсата, елхата, събиранията със семейството и коледните песни. Коледа обикновено буди ...

03/12/2016

Не си мислете, че за красива визия на подаръка може да се ограничите само до хартия с коледен десен. Има толкова много опции, а в следващите предложения ще намерите нещо и за вас.

25 идеи за подарък за всяка домакиня

Празниците са само след няколко дни, а вие все още не сте купили подаръците? Със сигурност около вас има хора, които ...

20/12/2016

Не само традиционната панделка е решение за подаръка. Тя може да бъде от канап, юта, прежда, въжета и шнурове, дантела, цветна ваканционна скоч лента и други.

 

За да направите декорацията на подаръчната кутия възможно най-ефектна, използвайте импровизирани материали, които могат да бъдат залепени към пакета: горски плодове, клони на коледно дърво, изкуствени цветя, копчета и златни шишарки, камбанки, мини картички, мъниста и т.н.

 

Не само шишарки и клонки могат да украсят подарък за Нова година – сладкият декор също е опция. Това означава канелени пръчици и сладкиши, сушени портокалови филийки, миниатюрни мандарини, анасонови „цветя“, бисквитки.

Подаръците не е задължително да бъдат само в кутия. И кошницата е ефектно решение. Може да използвате такава от естествени материали, дори да купите евтина ажурна кошница, изработена от пластмаса (например бяла пластмасова кошница с червен декор изглежда много празнично) или да я направите сами. Не забравяйте за декоративни дървени кутии, големи чаши или оригинални вази.

 

 

Красиво опаковане на подаръци: как да напълните кутията

На дъното на кутията може да сложите нарязана или намачкана хартия, конфети, а защо не и да напълните с лакомства и да скриете подаръци в тях.

 

Текстилните и плетени опаковки, или чорапите са друг ефектен начин да увиете подаръка.

 

Дори да подарите само бутилка вино, направете го с чар и финес. „Облечете“ я в закачлив ярък калъф или увийте в тематичен плат.

 

Въпреки изобилието от цветна хартия и панделки, занаятчийската хартия остава сред най -популярните за опаковане на подаръци.

Когато изучавате видове опаковане на подаръци, не забравяйте основното: по-малко е по-добре. Понякога обикновената опаковъчна хартия, панделка от юта и етикет с името са достатъчни, за да очаровате всички с опаковката.

 

Идеи за опаковка на коледните подаръци

До Коледа остават само няколко седмици - за едни много, за други съвсем недостатъчно. Защото е време да започнем да м...

05/11/2017
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...