Коледни идеи за украса на масата

Превърнете я в звездата на празника  

689

Коледа е още далече, но е време да започнем да мислим за декора за празничния ден. Нека да планираме на първо време масата. Все пак голяма част от празничния сезон е съсредоточен около храната и напитките, а коледната вечеря е кулминацията на празненствата. Затова покажете вашите умения за стайлинг и да създадете вълшебна маса, която ще впечатли вашите гости.

12 проекта с палети, с които да посрещнете КоледаПразнувайте Петия сезон с тези идеи за рециклиране  

 1. Добавете финес със зеленина

Как дворът ни да засияе за КоледаНаправи си сам предложения за украса на градината или двора  

Не подценявайте силата на цветята, а те не трябва да са прекалено празнични, за да направите впечатление. Например хортензия е прекрасен  избор и може да изберете цвят според декора в дома ви.

Изберете съдове, които кореспондират с растенията. Например тук комбинацията на оранжеви, жълти и розови цветя в обикновена месингова ваза добавят блясък към масата.

2. Украсете масата с мини коледни елхи

Клонка ела в мини саксия е чудесна идея за празничната маса.

 3. Погледнете на север за вдъхновение

Малък стъклен похлупак със сладки във формата на звезди, поставен върху чинията е намигване към скандинавския стил.

4. В рустик стил

Смесете традиционно празничните цветове червено и зелено със сладки щрихи в рустик стил. Започнете с обикновени покривки за цвят и текстура, добавете прибори за хранене с дърво и подредете шарени плочи с контрастен цвят, за да добавите интерес.

5. Изберете традиционна цветова палитра

Придайте на трапезарията си северен чар със свежа червено – бяла декорация. Добавете снежнобели акценти с керамика и свещи, смесете с блясъка на стъкло и сребро.

6. Празничен блясък

Смесете метали от розово злато и кадифе с благородни тонове за луксозен вид на масата. а коледна настройка на масата. Приборите в индиго контрастират перфектно с топлата мед. Изберете комплект в минималистичен дизайн, за да покажете наистина красотата на метала.

 7. Бъдете креативни

Създайте очарователна коледна маса с игриво бисквитено дърво. Тук празнични лакомства са закачени с панделка на клоните на винтидж метална стойка. Добавете свежа зеленина и искрица със златни акценти.

А ето и още няколко предложения от нас:

5 начина да замирише домът ви на КоледаВнесете празничния дух  
Сподели: