Да подредим коледна маса в 6 лесни стъпки

Да подредим коледна маса в 6 лесни стъпки

Коледната вечеря е сред най – очакваните събития през годината – и от малки, и от големи. Не само заради подаръците, срещата с любими и скъпи хора, но и заради вкусната храна, веселото настроение и онзи неповторим празничен дух, който се носи във въздуха.

Как да декорираме масата?

Украсихте ли вече коледното дърво? Всичко у дома готово ли е за празника – декорацията, подаръците, лакомствата...

18/12/2016

Ако вие сте домакини на такова събиране, знаете колко усилия и време може да коства подготовката. След целодневно готвене трябва да подредите красива маса, която да впечатли всички, но ако сте накрая на силите и нямате време да мислите украса и декор, попадате на точното място. Ще ви покажем как с няколко лесни стъпки да създадете най – впечатляващата маса, при това, без да полагате някакви особени умения.

Палитра

Защо черната маса да подхожда на всеки интериор

Черните трапезни маси са малката черна рокля на интериорния дизайн. Те се вписват в почти всеки декор и стил и изглеж...

10/12/2017

За традиционна коледна маса заложете на неутрална палитра, което не означава да е едноцветна. Независимо дали се стремите към класическо червено и зелено или по-съвременна сребърна и синя скандинавска интерпретация, изберете бяла основа и надграждайте.

Прибори за хранене

Когато става въпрос за прибори за хранене, придържайте се към традиционните кристални чаши и класическите бели чинии, ако търсите нещо класическо. Ако имате комплект под ръка, златните прибори, сложете ги. Те ще добавят лукс и топлина към традиционните червени и зелени цветове.

Декор

В центъра на масата подредете сет със свещи. Нека те да бъдат нечетен брой, а ако са с различна височина ще постигнете изключително елегантен вид. Добавете наоколо няколко елхови клонки или евкалипт за цвят.

Лично отношение

Поставете стрък розмарин върху салфетките на гостите си и разпръснете канелени пръчици. За повече очарование, сложете малко етикетче с името на госта. Това няма как да остави безразлични вашите приятели.

Идеи за декорация на масата за всеки повод

Красива маса. Вкусна храна. Какво по – хубаво може да има? Посрещането на гостите или слагането на вечерята е и...

26/03/2018
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...