Вторият живот на палетите

Практични идеи за употреба

2245

Палетите отдавна са се превърнали в идеалния материал за множество направи си сам проекти. Ако ви се намират няколко такива или имате желание за по-нестандартна мебел у дома, следващите съвети са за вас.

10 бюджетни проекта за баня с палетиПрибавете рустик стил в банята  

1. Конзола в коридора

10 креативни летни проекта, които може да направите с дървени палетиИдеи за градината и дома

Може да й придадете състарен вид с помощта на боя.

2. Стойка за велосипеда

Трябва само леко да ги повдигнете и да фиксирате на правилното място.

3. Рафт за вино

Друга чудесна идея е стелаж за вино от палети. Той може да бъде направен от всякакъв размер и форма, според интериора на стаята, основното е дървото да е здраво и да издържа на теглото на бутилките.

4. Вертикална градина

Палети могат да се използват за създаване на вертикална градина, която ще краси вашия двор или балкон. Този дизайн е много удобен, когато няма място за саксии, но искате да внесете свежа зеленина.

5. Табла

С помощта на палети няма да е трудно да внесете рустик шик в спалнята, като изградите табла от тях. Най-лесният вариант е да ударите няколко заедно.

6. Акцентна стена

Палетите са най-лесният и достъпен начин за декориране на акцентна стена, облицовка на тавана на верандата и дори украса на кухненски гръб. Просто трябва да разглобите палета и да обработите дъските.

7. Стелаж

Палетите са полезни и в навеса като органайзер за инструменти с дълги дръжки: лопати, гребла, четки и друго оборудване.

8. Градински мебели

Палетите са чудесна възможност да спестите пари за закупуване на градински мебели. От тях може да направите чудесни маса, столове или дори диван.

9. Мебели за дома

Мебелите от палети са подходящи не само за градината. Например можете да направите много хубава масичка, ако внимателно изшлайфате дървото, обработите го с лак и покриете плота със закалено стъкло.

10. Стелажи

Палетите могат лесно да бъдат превърнати в тесен стелаж. Този дизайн с отворени рафтове е удобен за съхранение на много предмети и можете да добавите и сгъваема дъска - тя ще служи като работна повърхност вместо маса.

9 идеи за легло с дървени палетиСъздайте уникална по стил мебел  
Сподели: