9 идеи за легло с дървени палети

Създайте уникална по стил мебел  

3735

Ако и пред вас стои задачата да обзавеждате дом, знаете колко трудно и скъпо удоволствие е това. Освен ремонт и покупката на уреди, трябва да мислите и за мебелите. Не всеки обаче има възможност да инвестира в най-хубавите такива, но това не е причина да се обезкуражавате. Защото един от вариантите да имате базовите и най-важните мебели е да си направите сами, а какъв по – лесен и добър начин, ако не с палети.

Ето защо днес ви предлагаме няколко идеи и варианти за направата на различни по вид и стил легла. Ще останете приятно изненадани от крайният резултат, а с толкова ефектно легло ще се замислите дали да го смените.

ikea.bg

Вижте някои от най-добрите предложения, които намерихме в интернет.

Няма да повярвате колко стилно може да изглежда матрак, сложен върху няколко палета. Дори не е необходима някаква особена конструкция, за да имате удобно и красиво легло.

Направете къщичка за игра за децата с вградено място за съхранение.

Постройте си плаващо легло, което да закачите на здрави въжета. Така ще се почувствате като в хамак.

Плаващата конструкция може да се приложи и на двуетажни легла, ако трябва да обзаведете стая, която се дели от няколко души. Така ще създадете различно излъчване на стаята.

Понякога не е нужно да покривате дървената конструкция. Дори може да използвате мястото между палетите, за да държите там любимите си книги.

Това легло има светлини, сложени под матрака, което придава на стаята лека светлина през нощта. Така се създава атмосфера, подобно на спа – усещане.

Говорейки за легло, не е необходимо то да бъде основно. С палето може да направите и такива, подходящи за следобедна почивка или дрямка.

 

Сподели: