Вижте тайните на най-организираната и подредена домакиня

Вижте тайните на най-организираната и подредена домакиня

Алехандра Колстело е професионална домакиня, която помага на хората да организират домовете си по възможно най-ефективния начин. Вижте някои от тайните, които тя разкрива:

Килерът

- Рафтовете са идеални за съхранение на консерви, защото те създават многопластова видимост и възможност за лесно взимане

- За да ги запази свежи и сухи, продукти като макаронени изделия, овесени ядки и захар трябва да се държат в кутии за съхранение. Еикирайте ги с черни етикети, за да ги разграничите от останалите, но и да добавите едно сладко и модерено докосване. Хранителната информация и рецепти може да залепита в пликче на гърба на всяка кутия.

- Обозначете всеки рафт и чекмедже така, че системата да е удобна и лесна за поддръжка, особено след като редит епродуктите след пазар.

Кухненските шкафове

- Допълнителни рафтове в шкафовете ще оптимизират пространството.

- Ако имате труднодостъпна част в шкафа, инсталирайте въртяща се поставка.

- Вертикалните разделители са перфектни за съхранение на хартия за печене, фолио, капаци на тенджерите.

Гардеробът

- Органайзерите в чекмеджетата са идеалното решение за съсхранение на малки предмети като бижута. Герданите дръжте на кукички.

- Създайте си организационна схема за дрехите, подредени на рафтовете – например една купчина с тениски с къс ръкав, една с дълъг, с шпиц деколте, рокли, панталони….За висящите дрехи използвайте закачалки с различни цветове, за да организирате.

- Шаловете са трудни за съхранение. Закачете ги на тръба за кърпи, която може да монтирате от вътрешната страна на гардероба.

Баня

- За да избегнете огромно претрупване и бъркотия под вашата мивка и в чекмеджетата, използвайте органайзер за обувка на вратата, в който може да държите различни продукти като грим и аксесоари за коса.

- Ако имате шкаф за лекарства, монтиран на стената на банята, можете да използвате едната страна на вратата като място за съхранение. Ако шкафъте е метален, сложете магнити и закачете пиличка, ножички, фиби и други малки метални предмети. Ако не е метален, монтиракте малка ламарина.

- Сложете завеси за баня с джобчета, в които може да държите малки предети като гребен, сапун, самобръсначка, шампоан. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...