Вещи, които ще съжалявате, ако ги изхвърлите

Вещи, които ще съжалявате, ако ги изхвърлите

 Когато разчиствате дома си, е трудно да решите какво да запазите и какво да изхвърлите. Въпреки че има някои неща, които не бива да се притеснявате да изоставите, има и такива, които може да съжалявате, че сте изхвърлили.

Не изхвърляйте непотребните вещи

С течение на времето всички ние се сдобиваме с мебели и аксесоари за дома, от които просто не се нуждаем. Вместо обач...

18/02/2016

Винтидж дрехи и мебели

Когато говорим за винтидж, това не означава онези артикули, които сте купили в магазин за стари вещи. Винтидж нещата, които не трябва да изхвърляте, са предмети, които сте наследили. Това може да бъде всичко - от стари мебели до висококачествени аксесоари.

20 идеи как да дадем нов живот на старите вещи

Всички сме заобиколени от стари и ненужни вещи, които все не изхвърляме с мисълта, че може да ни послужат някой ден. ...

28/07/2016

 

Награди и медали

Медали, купи, сертификати и други награди са символ на някакво постижение в живота ви. Това не е просто някаква вещ, а доказателство за ваше усилие и успех. Незаменимо е и няма как да се купи.

Снимки

Дори ако ще ги сканирате в цифров формат, запазете физически копия на вашите любими. Снимките също не трябва да създават бъркотия; можете да ги поставите в кутия и след това да съхранявате кутията в килера, на рафт или на друго далечно място.

 

Електрически кабели

Въпреки че със сигурност има сантиментални неща, за които трябва да помислите два пъти, преди да ги хвърлите в кошчето, има функционални неща, които също трябва да запазите. Някои от тези по-полезни - и потенциално пренебрегвани елементи, са кабелите.

Важното е обаче да знаете кой си заслужава да оставите!

 

Платнени чанти

Това не означава, че трябва да пазите всяка една, особено тези тънки, крехки памучни чанти. Прсото имайте под ръка няколко здрави платнени чанти, които да използвате за хранителни стоки и за ежедневния пазар. 

Източник снимки:
pexels.com
pixabay.com
freepik.com
unsplash.com

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...