Свежи проекти за лятно настроение

Озарете дома

506

Лятото официално е тук и вече се радваме на все повече слънце и топло време. Настроението е по – приповдигнато, започваме да планираме почивката си и търсим начини да внесем някаква промяна в живота си. а защо да не започнем от дома ни? Тук е мястото, където може да изразим себе си, да покажем креативността си и да експериментираме с нови цветове, шарки и нестандартни решения.

Най-добрите идеи за лятната всекидневнаСвежест, лекота и светлина в дизайна - трите ключови условия за лятно настроение у дома

Предлагаме ви идеи за няколко летни проекта, с които ще озарите жилището си, ще внесете много слънчево настроение и свежест.

Направи си сам…килим

30 идеи за двора през лятотоПредлагаме ви няколко идеи, с които да създадете положителни емоции на семейството и приятелите.  

Не, няма да се наложи да тъчете. Просто ако имате обикновен едноцветен килим (най – добре бял), с помощта на шаблони и текстилна боя може да го нарисувате по ваше желание. Забавно и много креативно решение.

Посрещнете гостите с цветя

Един по – нестандартен начин да посрещнете с настроение вашите гости е, ако вместо обикновена ваза или саксия с цветя, сложите на вратата стара боядисана лейка пълна със свежи растения.

Или пък ботуши! Няма как да не предизвикате усмивки по лицата!

Цвят на стената

Този проект е много креативен и веднага ще промени интериора. А за целта ви трябва само малко жълта боя и бяла стена.

Нова лампа

Един красив аксесоар е винаги добре дошъл. А вместо да купувате нова лампа, спокойно може да боядисате старата. Изберете цветове според интериора и развихрете въображението си.

Променете огледалото

Без значение, дали ще го поставите в коридора или в кухнята, обикновеното огледало с красива ратанова украса ще внесе лятно настроение.

Цветя в бурканчета

Няколко малки бурканчета, красиво аранжирани в табла са идеално допълнение за сутрешната закуска на открито.

Дървен полюлей

За рустик настроение заложете на нестандартна лампа. Като тази, направена от дървена кошница.

Цвят на двора

Кой казва, че паветата на двора трябва да са непременно сиви? Създайте настроение като оцветите вашите с боя и шаблони.

Флорални възглавници

Дори и най – обикновената възглавница ще озари дома, ако я нарисувате или пришиете цветя на нея.

 

6 идеи за спалнята през лятотоВнесете прохлада и свежест в помещението
Сподели: