6 идеи за спалнята през лятото

Внесете прохлада и свежест в помещението

3570

Кой не иска да почива в красива, комфортна и порхладна спалня, особено сега в разгара на лятото?  Свежестта в това помещение гарантира здравия и пълноценен сън и добра почивка. Понякога само с няколко лесни промени може да внесете лятна порхлада и слънчево настроение.

Предлагаме ви няколко съвета, с които да посрещнете най - топлите дни. 

Сложете щори и завеси

Слънчевата светлина, която прониква през прозорците може да е приятно галеща сутрин, но повишата температурата в стаята. Затова заложете на плътни завеси или текстилни щори, които ще спрат топлината. Не избирайте метални щори, защото при тях ефектът може да е обратен. Те спират светлината, но се нагряват и излъчват топлина.

Не пренебрегвайте вентилатора

 

Не е като климатикът, но охлажда приятно стаята.

Оставете нощния въздух да влиза

Вечер и рано сутрин оставяйте прозорците отворени, за да влезе хладен въздух и да освежи.

Сменете осветлението

Изберете ЛЕД крушки, които са енергоспестяващи и не излъчват топлина.

Поставете купа със солен лед пред вентилатора

Солта допълнително сваля температурата на замръзналата вода. След като замразите водата, поставете бутилките в голяма купа (за да няма течове от кондензацията) и ги поставете отново пред вентилатора.

Избирайте внимателно чаршафите

Чаршафи, направени от естествени тъкани като памук или смес на памук и сатен, са най - добрият вариант за летните вечери.

В нашия онлайн магазин може да намерите богат избор на красиви, цветни, качествени и много стилни спални комплекти на една от най-големите фирми производител.

Разгледайте предложенията ни и се възползвайте от специалните горещи намаления. 

Сподели: