Най-добрите идеи за лятната всекидневна

Свежест, лекота и светлина в дизайна - трите ключови условия за лятно настрое...

1596

Всекиденвната стая трябва да предполага към към повече свежи моменти след дългия ден. А когато дойде лятото това е мястото, в което ще намирате прохлада в горещия ден. Затова придайте нов облик на стаята с някои идеи за лятна декорация.

Ако заложите на бели стени ще имате свободата да експериментирате с различни цветове и стилове. 

Най-лесният начин да поканите лятото е да изберете свежи платове, дамаски и завеси. Не спирайте слънчевата светлина с тъмни завеси, заложете на леки материи, които само да ограничават горещината.

Като аксесоари използвайте малки камъчета за декорация, дървените кресла заменете с плетени мебели или кошници, а като предмети за декорация – стъкло, морски аксесоари.

За истинско лятно настроение добавете ярък цвят у дома. Запазете неутралните цветове на пода, за сметка на пъстър килим.

Десените са още един начин за повече лятно настроение – цветя, райета, геометрични форми. Ако искате изкуство за стена в подобни форми – съчетайте с останалия декор.

Мебел акцент е най-лесният начин да променте стаята – диван в розово, масичка в синьо или пъстър килим и лятното настрение е вече тук. 

Сподели: