Неочаквани начини за използване на стари гуми у дома и на вилата

Хитри и идейни предложения за рециклиране

4118

Имате ли няколко стари гуми у дома, които вече не може да използвате по предназначение, но и не ви се иска да изхвърляте? Тогава се нуждаете от креативни идеи за тяхната употреба. Днес ви предлагаме няколко предложения за рециклиране на старите автомобилни гуми и превръщането им в оригинални и практични вещи. Няма да повярвате как с малко боя и талант може да ги преобразите до неузнаваемост .

Малък пясъчник

Гуми с голям диаметър може да се използват за направата на мини-пясъчник за деца. За да го измайсторите, просто трябва да се прикрепите шперплат на дъното на гумата и да насипете с пясък. Също така за удобство, пясъчникът може да бъде оборудван с дървен капак, който да защитава от дъжд и вятър.

Помощна масичка

От малка гума, кръгове шперплат и дървени крака може да направите прекрасна масичка. Опаковайте с въже и боядисайте краката в ярък цвят.

Легло за домашния любимец

Закрепете парче шперплат на дъното на гумата, постелете мека постелка и имате страхотно кошче.

Декоративен кладенец

Износените старите гуми могат да бъдат идеално решение за създаването на един прекрасен кладенец за градината. Само боядисайте с ярък цвят и прикрепете няколко гуми една към друга. Декорирайте с цветя.

Табуретка с място за съхранение

Сложете на дъното шперплат, а за седалка – дървен капак.

Цветни лехи

Няколко гуми, дървени крачета, пръст и цветя и ще имате прекрасни мини градини.

Стелаж за играчки

Боядисана в ярко гума, в която сте прикрепили няколко дъски е идеен и нестандартен рафт за съхранение на играчките на вашето дете.

Висяща саксия

 

Боядисани в гумите ярък цвят закрепени за дърво са оригинални и много весели саксии, с които ще внесете настроение в градината.

Рамка за огледало

От гумата на велосипеда, боядисана в бяло, ще направите много необичайна рамка за огледало в банята или коридора.

 

Сподели: