Направи си сам проекти с кожа

Вижте няколко приложения на кожата в кухнята

1370

Каква е първата ви асоциация когато чуете кожа? Кожено яке, колан, чанта? А в интериора? Обикновено първо се сещаме за кожен диван или кожени столове. Ролята и тук обаче съвсем не се изчерпва с това. Оказва се, че с кожа може да направите още много проекти и да я интегрирате в декорацията на дома. Резултатът – много красиви, елегантни и луксозно изглеждащи аксесоари, които ще издигнат дома ви на ново ниво.

Вижте как да вкарате кожата в интериора.

Мини кухненски остров

Малкият скрин лесно може да намери ново приложение. Сложете крачета с колела, а на мястото на дръжките монтирайте кожени дълги ленти. Ефектът ще бъде забележителен.

Кожени дръжки за саксиите с растения

С тях и най-обикновената саксия ще придобие нов вид.

Кожени етикети

Вместо да слагате обикновени хартиени етикети на металните кошници, сложете кожени. Те са много по – устойчиви и изключително стилни.

Кожена дръжка за дъската

Добавете дебела кожена дръжка, за да придадете лукс на обикновената дъска за рязане. Освен това, така лесно ще я закачите или може да я ползвате като табла за сервиране.

Органайзер

Истината е, че всички имаме едно чекмедже в кухнята, което събира бележки, батерии, счупени магнити и кой знае какво друго. С подобен органайзер ще имате и по – стилен начин да ги събирате.

За кухненската ролка

Вместо да я слагате на седящата стойка, защо не закачите кухненската ролка? Трябват ви две кожени каишки, пръчка и здрава ръка.

Рафт за вино

Не е нужно да подреждате бутилките. Просто ги…закачете. 

Сподели: