Как изглежда един дом от съветски времена

Млада двойка пресъздаде атмосферата от сериала „Чернобил“ в дома си

2479

 Като правило, след появата на вълнуващи и значими филми, местата, където са били снимките веднага стават разпознаваеми. Това се случи и след излизането  на един от най- коментираните и високо оценени филми в цялата история на киното - "Чернобил". В резултат на бума, който предизвика, една предприемчива двойка от Вилнюс, собственик на стар апартамент, решава да пресъздаде атмосферата от филма и отдава жилището си под наем в литвийската столица.

Особености на съветския интериорМинало и настояще в дизайна

Резултатът - огромен брой феновете, които искат да живеят в "съвършения съветски апартамент".

Остарели трендове в интериора, които се надяваме да не се върнатИ от които е добре да се отървете

Всъщност жилището се намира в центъра на един от районите на Вилнюс. Апартаментът е на бабата и дядото на мъжа, които живеели там. Младите не са променили почти нищо от интериора.

 

Тъй като в него никога не са правени преустройство или ремонт, интериорът е изпълнен с мебели, домакински уреди, съдове и вещи от онова време. 

 

Вещите в този апартамент са автентични и отговарят на атмосферата.

 

Младата двойка създава пространство, смесица от старо и ново, запазвайки първоначалното планиране на апартаментите и обхващащо елементи от съветски дизайн, списания, книги и уреди, като литовската картонена решетка.

 

Банята е ремонтирана, а по-модерни технологии като wi-fi рутер или кухненско оборудване са скрити от погледа ви, за да изживеете живота на съветския гражданин със западния комфорт.

Евтини начини да промените старите неща у домаС няколко прости стъпки ще придадете нов облик на старите неща
Сподели: