Домът сияе - екстремно почистване за 5 минути

Бързи решения за спешни нужди  

442

Липсата на време е сред основните оправдания,  които хората дават за хаоса в домовете им. Но всъщност това не може да е причина за безпорядъка, защото само за 5 минути и няколко лесни трика, ще успеете да организирате пространството.

Страхотни органайзери за мечтан домИзвинете ни, докато фантазираме за тези 13 напредничави решения за съхранение.

Ето съвети за екстремно 5 минутно почистване, което всеки може да направи.

Започнете само с едно

Как да организираме стаята на ученикаКакво е необходимо, за да постигне детето ви завидни успехи в училище?

Ако трябва да подредите цялата библиотека или гардероб, не го правете наведнъж. Започнете, като организирате един или два рафта или чекмеджета. На следващия ден преминете към следващ. Така няма да се чувствате притиснати с времето и за няколко дни ще внесете ред.

Скрий проблема.

На някоя мебел има петно? Няма проблем, прикрийте го! За целта може да сложите меко одеяло или възглавница, с които да замаскирате мястото.

Използвайте подноси.

Малък поднос ще ви помогне да организирате малките предмети, които създават хаос в стаята. Просто ги съберете на едно място, като се постараете да декорирате.

Съвет: Можете да сложите малки купички по рафтовете в къщата, в които да държите дребните предмети.

Направете купчини.

Дайте „нов прочит“ на купищата книги и списания, които са разпилени из къщаъа. Подредете ги да стената на купчина и ги използвайте като своеобразни масички.

Сложете кутия за сметки и брошури

Пощата ни е постоянно препълнена с флайери, сметки, брошури. Вместо да ги хвърляте на масата в хола, сложете до вратата кутия (може и от обувки) и ги слагайте там. Така ще знаете къде да търсите важни сметки, документи и разписки.

5 бързи начина за организация през уикендаНяколко бързи трика за организация, с които ще може да се възползвате максимално от почивката
Сподели: