Да освежим дома за по – малко от 100 лева

Евтини проекти, които ще окажат голямо влияние върху визията  

1200

Ако смятате, че обновяването на дома, ще ви струва куп пари, помислете отново. Понякога всичко, от което се нуждаете е малко поддръжка или мъничко освежаване, което може да окаже значителна промяна. Ето няколко идеи, които ще ви струват под 100 лева и може да реализирате за един уикенд време.

Променени стаи преди и след ремонта Вижте трансформацията на няколко помещения преди и след като са реновирани 

1. Направете акцентната стена

10 начина да обновите кухнята без основен ремонтМалки промени с голям ефект

Не е необходимо да пребоядисвате цяла стая, достатъчна е само една стена (изберете стената, която виждате първо при влизане). Заложете на ярък и смел нюанс, а ако не искате да рискувате, помислете за наситено неутрален като тъмно сиво или каки.

2. Боядисайте входната врата

Отново се обръщаме към ярките оттенъци - опитайте червено, зелено или жълто, те ще откроят входната врата и ще й придадат забележителен вид.

И тъй като работите по входната врата, защо не ...

3. Купeте нови номера на къщата (табелка с имената)

Днес може да намерите изключително модели в причудливи форми, различни размери и от различен метал. Бъдете модерни и смели, заложете на нещо коренно различно.

4. Сменете електрическите крушки (или телата)

Интериорът може да придобие ново усещане, ако смените жълтата светлина с бяла. Ако имате възможност, инвестирайте и в ново осветително тяло (висяща лампа над кухненската маса, например) или настолна лампа за четене. Веднага ще усетите промяната.

5. Сменете аксесоарите в банята

Нова чаша за четките за зъби, подложка за сапуна или диспенсър са винаги добра идея и ще освежат банята. Комбинирайте с нови кърпи за по – голям ефект.

6. Добавете рафт

В един дом винаги има нужда от още място, а отворен рафт е семпло и практично решение за всяка стая в дома. Ако е в кухнята, подредете любими чинии или бурканчета с подправки, в хола, сложете снимка и малка саксия със сукуленти, а в спалнята подредете няколко книги.

7. Сменете дръжките

 

Ако видът на кухнята ви отегчава, защо не смените дръжките? Това е най – бързият и евтин трик, за да внесете свежест.  

8. Направете галерия

Ако не искате да боядисвате стената, променете я като направите мини галерия на нея. Закачете любими снимки, малки картини или дори принтове. Комбинирайте различни по цвят и размер рамки, създайте история или просто покажете местата, на които сте били.

Как да направим качествен ремонт на банята?Следвайте няколко лесни съвета, за да имате крайният резултат, за който сте мечтали
Сподели: