8 идеи с тапети за вашия дом

Нова визия на старите вещи

1395

Малко са елементите на декора, които са толкова забавни и гъвкави като тапетите. Той реално е едно от най-добрите решения за декора. Всъщност тапетите, ако се използват правилно могат коренно да променят интериора, но ако са недобре композирани – да провалят излъчването й.

7 неочаквани приложения на тапетитеТапетите никога не са губили своя чар, когато става дума за вътрешен интериор

Ето защо решихме да ви покажем няколко идеи, при които тапетът играе уникална роля. Тук тапетът създава хармонична комбинация от ексцентричност и странност.

1. Облечете старите мебели

Хитри начини да декорираме с тапетиНови и интересни приложения

Кой казва, че тапетът винаги трябва да е на стената? Създайте уникален интериор като покриете обикновения дървен стол с тапет. Това е фантастичен начин да промените всяка стара мебел.

2. Покрийте врата

Всички знаем, че тапетът е отлична идея да оправите стените си. Но мислили ли сте някога да го поставите на вратата? Ако не, тогава това може да е идеалният момент да го изпробвате! Покриването на вратата с тапет е отличен начин да добавите блясък в декора и да създадете нещо, което освежава очите.

3. Преработете кухненския гръб

Планирате ли обновяване на кухнята? Слагането на нов гръб е един от начините да го направите. Но в случай, че не планирате да похарчите цяло състояние за това, ето един лесен трик – покрийте с тапети, които грабват окото!

4. Добавете интерес

Ако не можете да покриете цяла стена с тапет, може да заложите на ленти, които да аранжирате артистично.

5. Добавете архитектурни детайли

Ако имате поразителни архитектурни детайли като интересен таван или очарователен витраж, подчертайте го. Но ако в дома ви липсват архитектурни детайли, тогава се обърнете към тапета! Изберете модел с шарки за уникален външен вид, който също предлага усещане за близост.

6. Стари шкафове

Използвайте любимите си тапети, за да освежите стар шкаф! Подобен модел ще ви накара да се усмихнете всеки път, когато отворите шкафа.

7. Украсете обикновено стълбище

В случай, че имате стълби, които са виждали по-добри дни, няколко ролки тапети е отличен начин да върнете очарованието им!

8. Дайте акцент на стените

Това е най-универсалният начин да промените стаята, но ефектът е зашеметяващ, просто се уверете, че допълва цялостния декор на стаята.

15 стилни идеи за тапети в спалнятаДекорирайте с вкус  
Сподели: