7 неочаквани приложения на тапетите

Тапетите никога не са губили своя чар, когато става дума за вътрешен интериор

10113

Тапетите никога не са губили своя чар, когато става дума за вътрешен интериор. През последните години обаче завръщането им е в пълна сила. Декоратори съвсем свободно използват тапетите, за да постигнат различни цели.

Най-красивите фототапетиНе, тапетите за стени не са изчезнали – дори са станали по-красиви и живописни

Какво можете да направите, ако някой мотив ви е грабнал, но не искате да облепвате цялата стая с него?

Ето 7 неочаквани начини за употреба на тапет.

Стаи с тапети, които ще ви разубедят да боядисватеОт флоралните декори до съвременните графични мотиви, тези тапети предлагат перфектния завършек на стените  

Можете да използвате тапета, който ви допада, за да направите шкафовете си по-ефектни. Вижте какви гръбчета има тук, не ви ли грабват от мига, в който ги зърнете?

Приятно е да вадиш и слагаш чинии и чаши, когато погледът ви се насочва към тази красота. Тапетът е идеален материал, с който можете да направите вратата си уникална.

Тапетите позволяват да декорирате стените под стълбищата. Можете да придадете на определени части от апартамента си акцент, използвайки шедьоври като този тапет. 

На тази снимка виждате тапет, който е оформен така, сякаш е голяма картина. Рамката дава допълнителен акцент. 

И най-накрая, една интересна идея. Покрийте стените покрай кухненските плотове с хубав тапет. Ако предложението ни не ви допада заради възможността тапетът да бъде облян с вода или пък опръскан с олио, имаме решение и за този въпрос.

Можете да сложите над тапета плексиглас, той ще съхрани красотата непокътната.

16 креативни идеи за 3D тапети във всекидневнатаТрябва да имате някой от тях  
Сподели: