7 дизайна, които са символ на лош вкус

Не ги прилагайте

38793

Уютният апартамент е мечта за много хора, но дали може да бъдем винаги перфектни? Дали понякога в желанието си да направим идеалният дом не допускаме грешки?

Какви са тенденциите при килимите?Бялото отново е на мода

Вижте някои техники, които все още се употребяват, но се смятат за демоде.

Техника 1: Портманто в коридора

Дизайнерски идеи за детската стаяИзползвайте за разделение на зоните в стаята успокояваща цветна гама

Днес на мода е минималистичният дизайн, което означава, че коридорът няма нужда от големи и тромави мебели. Рафтове, кошове, куки и пейка са достатъчни, за да се радвате на уют и комфорт тук.

Техника 2: Лъскави опънати тавани

Преди лъскавият таван се смяташе за идеалната възможност за дизайн за малки апартаменти, тъй като отразява светлината и визуално увеличава стаята. Сега са на мода са обикновените тавани: гладки, матови, бели.

Техника 3: Позлатени дръжки на вратите

Кристал, претенциозни мебели на златни крака, картини в масивни рамки - всички тези дизайнерски техники вече са демоде. Днес се цени всичко, което е семпло, непретенциозно и естествено.

Техника 4: Плъзгащи се врати на гардероба

Преди това гардеробите с плъзгащи стени бяха много популярни, най – вече за малки стаи. Но днес  е по-добре е да се даде предпочитание на обикновените модели, те се нуждаят от повече пространство, но изглеждат много по-добре.

Техника 5: Обемна мека мебел

Забравете за големи тежки дивани, в тандем с фотьойли. За щастие все повече хора изоставят масивни мебели, като предпочитат прости форми и скромни размери. Дизайнерите са на мнение, че модерните меки мебели трябва да бъдат не само удобни, но и ергономични.

Техника 6: Секция по стената на хола

Монументалните стени, изработени от корпусни мебели, отдавна не са на мода. Те изглеждат безвкусни, остарели и не се вписват в модерен интериор. Днес на мода са мебели, които са модулни и мобилни.

Техника 7: Лунички

Първо имаше полилеи. След това те бяха заменени от лунички и осветление, вградени в гипсокартона. Днес се предпочитат подови лампи и стилни семпли полилеи.

Дизайнерски кресла за пълноценна почивкаРешихме да ви запознаем с някои от най-необичайните столове, с които ще си гарантирате страхотна почивка и незабравим релакс
Сподели: