6 лесни проекта за обновяване в дома

6 лесни проекта за обновяване в дома

С малко сръчност, творчество и почти никакви инвестиции лесно можете да придадете на дома си нов облик. Как? С някои малки проекта, които ще създадат впечатляваща нова визия на старите мебели и вещи.

Освежете стария пластмасов столБоядисайте седалката или облегалката с ярък цвят, които да се превърнат в акцент. Ако имате талант може да направите и някакво изображение или интересна шарка.

Персонализирани саксии за растениятаВместо да залагате на обикновени саксии, помислете за вариант, в който да посадите цветята в изработени от вас саксии. Това може да са чаши, бетонни кубчета или дори стар шкаф.

Сменете абажура на лампата

Ако абажурът на лампата изглежда отегчителен и скучен, може да проявите творчество и да изрисувате абажура или да създадете личен проект с плат по зибор.

Нов прочит на буркана

Вместо да изхвърляте бурканите, превърнете ги във…вази. Това може да стане като ги оцветите с боя за стъкло или ги увиете с цветни конци.

Променете вида на кухненските шкафове

Имате обикновени кухненски шкафове? Няма проблем! Придайте им нов свеж вид с помощта на самозалепващо се фолио. Можете лесно да промените дизайна им и да работите с различни дизайни и модели.

Използвайте две завеси за баня 

Закачете завеса от плат от външната страна и обикновена от вътрешната на душа. Ефектът, който създавате е впечатляващ. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...