6 идеи за пластмасови мебели, които изглеждат стилно

И няма да развалят интериора  

1130

Много домакини мечтаят за мебели, грижата за които би се свеждала до измиване на праха със суха кърпа. И тази мечта е осъществима, ако изберете модерните мебели, изработени от пластмаса. Вижте няколко идеи за такива, които ще се впишат в интериора на дома ви.

15 лесни начина да елиминирате пластмасата от дома си Намерете алтернативи  

1. Мини комод

Хитри начини да използвате старите пластмасови капачкиНе ги изхвърляйте

Пластмасовите сандъчета са в пъти по-евтини от аналозите от PVC или дърво. Подобни мебели се предлагат в голямо разнообразие от цветове, дизайн и текстури, леки са и са лесни за почистване.

2. Маса и стойка за цветя

Подобни маси на няколко нива могат да се използват едновременно като маса за кафе и поставка за цветя. Сложете удобна възглавница и декорирайте по ваш вкус.

3. Детски мебели

Децата обичат всичко цветно. Но и растат много бързо. Ако купите миниатюрни мебели, изработени от дърво, ще трябва да отделите немалка сума, а след година или две вече няма да стават на детето ви. Ето защо икономично решение е закупуването на пластмасови детски мебели.

4. Кош за пране

Банята е място с много влага и вода навсякъде. Ето защо е много важно мебелите в тази стая да не могат да бъдат влагоустойчиви. Което прави пластмасовите мебели добро решение, а имитацията на плетен кош е доста сполучлива.

5. Стелажи

Днес може да намерите много качествени пластмасови рафтове, които са и много красиви. Те са подходящи и за кухнята, и за офиса, а освен това са на ниска цена спрямо аналозите от дърво. А благодарение на лекотата им, лесно ще ги местите, за да почистите под тях.

6. Изкуствени столове от ратан

Изкуственият ратан е направен чрез екструзия и представлява пластмасова лента, която може да бъде с различна дължина и ширина. Лентата може да има различна текстура и цвят. Изкуствените ратанови столове не са по-лоши от естествените, а и са много лесни за почистване.

Направете градина от старите мебелиПо-креативните хора рядко изхвърлят старите вещи
Сподели: