5 начина да използвате тесните стени

Превърнете ги във фокусна точка

1941

Няма да сбъркаме ако кажем, че във всеки дом може да видим "тесни стени". Обикновено те са широки между половини и един метър и служат като разделител в отворен план жилище или са носеща колона. В повечето случаи хората не ги използват и остават незабелязани.

Замисляли ли сте се онбаче да ги превърнете в нещо функционално?

Вижте няколко идеи:

Облицовайте стената с камък или да я декорирате с ярък цвят, тапет. Закачете картини, снимки или принтове и я превърнете във фокусна стена.

Ако терасата ви е тясна, облечете едната стена в дървени панел, сложете малка пейка и закачете възглавници за облегалки. Сега може да се наслаждавате на топлите летни вечери.

Ако нямате достатъчно място за антре в жилището, направете си фалшиво. Използвайте тясната стена до някоя от вратите и боядисайте в ярък цвят. Сложете удобен стол, на който да сядате докато се обувате или събувате, свежи цветя или зелено растение като декорация и няколко закачалки.

Създайте забавление за децата. Боядисайте тясната стена с боя, върху която може да се рисува и мие, и им дайте възможност да проявят творчеството си. Също така може да използвате мястото за записки или да правите списъка за пазаруване там.

И може би най-креативното решение – малка градина. Просто сложете тясна етажерка и подредете няколко саксии с цветя. 

Вижте още няколко идеи за тясната стена: 

Сподели: