15 великденски венеца за вашата врата

15 великденски венеца за вашата врата

Великден наближава, но плановете как да украсим дома трябва да започнат по-рано. Предлагаме ви идеи за венец, който може да закачите на вратата си – така ще имате ефектна украса за празника и ще вкарате пролетно настроение у дома

1.Венец от клонки

Това е най-лесният и сигурен вариант за направа на венец. Просто закачете няколко ярки декоративни яйца и е готов.

2.Шоколадови яйцаТези малки пъстри яйца са напълно годни за консумация. И доста вкусни.

3.Цветен венец

Eто един трик, за да бъдат цветята свежи. Направете пръстен от гъба или пяна, потопете го във вода и наредете цветята. Така те ще се запазят за няколко дни.

4.Декорация великденско зайчеДобре де, технически това не е венец, но в комбинация с малката кошничка и панделката, седи прекрасно на вратата.

5.Венец от пластмасови яйцаПластмасовите яйца са много лесни за захващане. Залепете няколко дузини с пистолет за горещ въздух на кръг от пяна за декорация и се насладете на цветната украса.

6.Венец от тюл


Този венец е много лесен и ефектен – увийте тюлена панделка около ринга и закрепете няколко великденски яйца.

7.Венец с великденски заекОще един вариант да съчетаете символите на празника.

8.Два венеца в единЕдин много бърз за направа венец. Купете един венец с декоративни яйца и един имитация на лозови клонки, закрепете ги и сте готови/

9.Венец заекИнтересен и необичаен венец, но и лесен за направа – нужни са ви няколко телени пръчки и останали парчета плат.

10.Венец великденска полянкаПосадете свои цветя на този зелен венец от зелена прежда, добавете свежа панделка и закачете в очакване на празника.

11.Венец от великденска треваИзкуствената трева за декорации не е само за кошничката с яйца. Вижте в колко красив и ефектен венец се превръща. Действайте с въображение.

12.Текстилен венецПарче плат, цветни ленти, цветя за декорация и ринг от стиропор – венецът е готов.

13.Венец от текстилни яйцаЗакачете текстилните яйца за венеца и когато мине празника ги свалете. А самия венец може да остане за пролетно настроение у дома.

14.Венец от панделкиУ дома имате повече панделки отколкото в магазин за подаръци? Ами направете най-цветният и нестандартен венец за празника.

15.Романтичен венецТози пухкав венец е много ефектен и е направен от...филтри за кафе

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...