HomePlan отвори врати в София

HomePlan отвори врати в София

Днес, официално отвори врати четвъртия, най-иновативен и модернистичен консултантски център на Вебер България от концепцията HomePlan. Центровете са насочени основно към крайни клиенти и дистрибутори, за да окажат съдействие в избора на подходящо строително решение при изпълнението на всеки проект и запознаят с последните иновативни тенденции в строителните технологии.

Услугите, предоставени от HomePlan центровете на компанията са част от корпоративната политика на компанията „We Care” да предлага продукти, услуги и решения „с грижа“ за хората и тяхната среда. Всеки посетител може свободно да се възползва от следните услуги:

  • професионална консултация за избор на цвят, текстура, система или продукти за изпълнение на проекта
  • специален софтуер може да изчисли вида и дебелината на топлоизолационната система, най-подходящи за енергийната ефективност на Вашето жилище
  • актуална информация за последните тенденции и новости в строителните материали
  • разработка на фотореалистичен цветови проект на фасада
  • разработка на реална мостра на избраната мазилка в цвят
  • указания за полагане, които гарантират качествен контрол и изпълнение
  • база данни със сертифицирани майстори
  • контрол на обекта от инструктор на компанията

На откриването на HomePlan центъра в София беше бяха представени иновации като първата на българския пазар контактна топлоизолационна система с крайно покритие от камък – weber.therm robusto, както и широка гама проектирани в детайли къщи, с които крайните клиенти биха могли да намалят разходите за изграждане на дом, както и да получат краен продукт, който съчетава ноу-хау и доказани решения на водещи производители на строителни продукти . Бяха отчетени и позитивни трендове в търсенето и продажбите на качествени материали в сравнение с предходни години, когато цената е била водещ фактор в избора на строителни материали и решения. Работното време на центъра е от Вторник до Събота, в часовете между 10:00 и 19:00 часа.Направление Weber оперира на българския пазар от 2001 г. с производство на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения, системите за полагане на керамични покрития, индустриални подове, зидарски и технически разтвори. Weber е лидер на световния пазар на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда. Основен приоритет на компанията, като част от мултинационалния концерн Saint-Gobain, е създаването, производството и разпространението на устойчиви и сигурни решения.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...