12 начина да преобразите старите дънки в полезни неща за дома

Възползвайте се от издръжливостта на денима  

12660

Ако един ден установите, че на любимите ви дънки са със скъсан цип, захабени са или просто не може да ги носите, не бързайте да ги изхвърляте. Защото с тях може да направите нещо полезно за дома.  

Нова употреба на алуминиевото фолиоТрикове, които ще се харесат на всеки  

1. Възглавници

7 неочаквани приложения на тапетитеТапетите никога не са губили своя чар, когато става дума за вътрешен интериор

Един от най-лесните начини да промените старите дънки е да направите възглавници от тях. Можете да създадете оригинален стил, свързващ парчета от няколко елемента с различни нюанси на синьото.

2. Декорация за всяка стая

Изрежете ленти, усучете ги и съединете. Така ще направите интересна декоративна купичка.

3. Стилна опаковка

Ако подарявате на някого бутилка вино, тогава защо не го направите по-необичайно или ефективно? Например ушийте калъф, в който да сложите бутилката.

4. Джинсови играчки

Повечето хора никога не мислят за използването на ненужни дънки за правене на играчки под формата на животни. Но си струва да опитате!

5. Чанта

Денимът е много здрав и издръжлив, затова е най-добрият начин да се създаде стилен аксесоар под формата на чанта. Това може да бъде фитнес чанта, необичайна раница, торба или каквото ви хрумне.

6. Салфетки

Те са оригинално решение, както на масата за пикник, така и у дома. След като са направили различни отделения и джобове в тях, можете да поставите и прибори за хранене - отлично практично и хитро решение за всяка кухня.

7. Джинсови организатори

Тези малки джинсови чанти са много лесни за изработка. Те ще изглеждат оригинално на рафт или бюро, дори могат да се използват за подреждане на саксии с цветя..

8. Бебешки лигавник

 

 Този деним лигавник е доста оригинален и практичен, така че ще бъде чудесен подарък за всяко дете.

9. Чанти за обяд

Можете да направите много практична и нестандартна чанта за обяд.

10. Маркери за книги

Деним маркерите са идеални за хора, които обичат да четат. Те на практика не се износват и са приятни на допир, така че ще ви позволят да украсите всяка книга със стил.

11. Организатор

Подобен деним организатор може да бъде поставен навсякъде в стаята. Такъв е особено полезно за детето, за да поставя моливи, химикалки и предмети за творчество.

Евтини начини да промените старите неща у домаС няколко прости стъпки ще придадете нов облик на старите неща
Сподели: