Релаксиращи мебели

След дълг изтощителен ден в офиса не искате нищо друго, освен да се свиете ня...

2948

След дълг изтощителен ден в офиса не искате нищо друго, освен да се свиете някъде на кълбо и да забравите за целия свят. Тези интересни дизайнерски мебели може би са точно това, което ви трябва. 

Релакс стол Zoe

ikea.bg

Елегантен и стилен, дизайнът на стола Zoe е вдъхновен от 60-те години. Той приема формата на тялото благодарение на пълнежа си, който е съставен от хиляди миниатюрни топченца.

Това, в съчетание с супер мека вата и липсата на подпираща рамка, го прави идеално място да се излегнете с книга или питие в ръка в края на дългия ден. Струва над 3000 долара. Има го и във вариант за градина или веранда. 

Диван Moon Pit

Изключително удобен за гледане на телевизия, този диван е съставен от отдени модули, които включват 8 места за сядане. Могат да се подреждат според индивидуалните нужди на ползващите го.

Има две лица, които може да се сменят според настроението. Цената му е 11 хил. долара, но може да се намерят подобни модулни дивани и на доста по-ниска цена.

Овален стол Cradle

Модерен вид за този класически люлеещ се стол, който е идеалното място за кратка дрямка. Ръчно направен е, тежи 36 кг и струва 8400 долара.

Кресло Husk

Този дизайнерски стол е направен от рециклирана пластмаса и разделени възглавници. В допълнение с табуретката за краката се превръща в удобно място за почивка.

Струва над 2000 долара, но кресла с подобен дизайн могат да бъдат намерени и на по-ниска цена.

Стол гнездо

Този сгъваем стол позволява лесно да смените позата от седнало в легнало положение. Дизайнът е на европейската компания Karup и цената му е 200 долара.

Два такива стола един до друг се превръщат в още по-удобно кръгло легло. 

Стол спален чувал

Cocon, известен още като стол спален чувал – съчетава функционалността на стола с комфорта и топлотата на спалния чувал. Идеален е за студените зимни дни. Цената му е 2000 долара.

Висящ стол с формата на яйце

Този тип столове съчетават в себе си място за сядане и люлка. Овалната структура  в комбинация с голяма възглавница  и топло одеало го превръщат в мечтаното място за почивка.

Най-хубавото е, че може да се използва както вътре, така и на двора. Подобен тип столове се предлагат на различни цени.

Сподели: