Коледа пристигна в ИКЕА

Посланието на ИКЕА е да не търсим съвършенството в големите жестове, а да се ...

1001

Коледа вече е в ИКЕА – два месеца преди най-големия християнски празник всички посетители на магазина могат да се впуснат в празнично пазаруване. Tази година шведският бранд приканва за зимни празници без обичайния стрес, съпътстващ пазаруването в последния момент.

Посланието на ИКЕА е да не търсим съвършенството в големите жестове, а да се съсредоточим върху малките моменти, които носят истинска радост и празничен дух.

ikea.bg


Новата колекция на следва две основни линии – иновативна, съчетаваща блестящи и матирани повърхности, златисти цветове и свежи пастелни тонове и класическа, която залага на романтично и носталгично коледно усещане в червено, бяло и сиво.


Колекцията включва продукти за коледна декорация, осветление, аксесоари и съдове за празничната трапеза, коледен текстил и материали за опаковане на подаръци.


Коледната декорация предлага разнообразие от играчки за елха, свещи и свещници, типични за сезона растения и саксии, а също и изкуствени растения и цветя за празника. Характерно за осветителните тела от зимната колекция е LED осветлението, отличаващо се с дълъг живот и нисък разход на електроенергия. Основен акцент е STRÅLA лампата във формата на коледна звезда, която се предлага в различни нюанси.


За празничната трапеза клиентите на ИКЕА ще открият най-различни форми за печене и кутии за съхранение на коледни лакомства. За специалните моменти край масата магазинът предлага тематични чаши за вино, както и ръчно изработени чаши за шампанско.


Колекцията се допълва от възглавници и одеяла, спално бельо и текстил за кухня и трапезария, цветово ориентирани в класическите за празника червено и бяло.

Сподели: