5 идеи за съхранение в трапезарията

Покажете колекцията съдове и дръжте мястото организирано  

1620

Ако погледнете повечето трапезарии, в много от тях местата за съхранение са решени с шкафове, тип бюфет до масата или афтове, за дасе  използва вертикалното пространство.

Наред с тях обаче има и още лесни идеи и креативни начини, с които може да използвате максимално това помещение.

Ето няколко предложения:

Превърнете неудобната колона в място за съхранение. Направете ниша, в която да сложите плаващи рафтове или тънък шкаф за съхранение на чинии, купички или керамични съдове.

Помислете за добавяне на стъклена врата, за да я запазите елегантния вид на мястото. Тук може да изложите някои от любимите си предмети и аксесоари.

Мястото за съхранение може да се превърне във фокусна точка на стаята. Такъв е например този нисък открит рафт, който се явява като чудесно място, на което да изложите любим сервиз или красиви чинии. Добавете рустик елемент като подредите няколко стари буркана като декорация.

За да направите мястото за съхранение още по - функционално, може да искате да го превърнете в мини бар или масичка за кафе. Сложете допълнителни рафтове, на които да подредите чаши или аксесоари за бара/ кафе – станцията.

Търсите винтидж стил? Тогава заменете традиционните вратички с тип оборска врата. За по – голям ефект декорирайте плота отгоре с буркани с бисквити, вази с клонки или ретро свещник.

Ако имате ограничена площ, не се притеснявайте – и обикновен рафт  - стълба ще свърши страхотна работа. Изберете такава с по – широки стъпала, закрепете я здраво и декорирайте. В случая тъмно кафявият цвят контрастира на белите съдове.  За по – интересен ефект добавете ваза с цветя на върха, а най-отдолу подредете плетени кошници, с които ще увеличите мястото за съхранение. 

Сподели: