5 идеи за съхранение в коридора

Впечатляващо излъчване на входното пространство

4216

Обзавежданто на коридора не е нещо, което трябва да подминавате с лека ръка. Преди да започнете да планирате, отговорете си на няколко важнои въпроса. Започнете с това, как живее вашето семейство и създайте пространство, което да отговаря на тези нужди. Колко души сте? Имате ли деца? Ако да, колко са големи? Какво държите в коридора – обувки и връхни дрехи или имате и гардероб за съхранение на други вещи? Какъв е режимът ви – всички заедно ли излизате или всеки има различен график? Съобразете се с площта и формата на коридора, както и мебелите, които бихте искали да има там.

Ако все още се колебаете как да обзаведете входното антре, вижте няколко съвета, които ще ви помогнат в избора.

ikea.bg

Няколко помещения в едно

Коридорът не е задължително да бъде самостоятелна единица. Ако разполагате с по – широко пространство, може да сложите там пералня и сушилня или да организирате малък килер, в който да държите аксесоарите за почистване.

Удобно място преди излизане

Кои са нещата, които всеки от семейството взима когато излиза от къщи всеки ден? Помислете за шкаф с много отделения и организирайте кукички, кутии и удобни малки кошчета, в които да слагат дребните аксесоари като ключове, очила, ръкавици….

Пълна организация

Ако имате малки деца, подобна маса с черна дъска е идеална, за да им оставяте бележки или да съставите график за заниманията им.

Тясно пространство

Ако коридорът е малък и тесен, ето идея как да я запълните възможно най-функционално и пълноценно. Този бял шкаф предлага пейка, закачалки и има множество места за съхранение.

Ретро стил

Евтина идея за коридора е да го обзаведете със стари и реновирани мебели. Така, без да давате много  пари ще имате различно и стилно входно антре. 

Сподели: