В тази къща детето има собствен апартамент

Тя разполага с големи спални, които позволяват архитектурен размах  

1082

Да имаш голям дом безспорно е предимство и дава много свобода, повече възможности при планиране на пространството, по – големи мебели и пространство. Но големият дом е не по – малко труден и предизвикателен за архитектите, защото площта трябва да бъде добре балансирана, разпределението обмислено, а детайлите са не по – малко важни. Освен това не е за пренебрегване и фактът, че по – голямата площ изисква и по – голяма инвестиция, затова, започвайки обзавеждането, е добре да сте сигурни в избора си.

Пет луксозни мезонета Красивият дизайн не зависи от географските граници

Точно както е направило това семейство, което се доверява на интериорният дизайнер Анла Ли Тин. Те й доверяват буквално една огромна празна площ, която тя се заема да превърне в дом. А ето и крайният резултат.

Всекидневната може да се конкурира с лобито на хотел.

Как да направим дома си луксозен с малко пари?Много хора искат домовете им да са комфортни и стилни, но малцина имат средствата или идеите, за да го постигнат

Входната врата на апартамента се отваря към луксозната жилищна площ, обзаведена с мебели от висок клас. Удобен и красив диван, оформен с пухкави възглавници, кара обитателите и техните гости да се чувстват комфортно и уютно.

Главната спалня напомня за петзвезден хотелски апартамент

Огромната спалня предлага  възможност дизайнерката да развихри фантазията си. Тя оформя кът за четене, масичка за закуска и работна маса. Стаята е изпълнена с различни текстури, луксозни елементи, а скъпите платове създават усещане за разкош.

Малко жилище в жилището

Стаята на дъщерята е като своеобразно жилище в къщата. Благодарение на високия таван, дизайнерката оформя лофт пространство с малка гостна с диван, мини кухня, барплот. Леглото в вдигнато високо, а зоната под него е оползотворена пълноценно.

В нейната стая има мултифункционално пространство за учене, за тоалета й и гардероб.

Стаята на сина е шик и модерна

Определена от неутрални цветове, за спалнята на сина изборът пада на тапицирана табла в по-тъмен цвят, за да съответства на нотките на кафяво и тъмносиво в стаята. Огромна част от стаята функционира като учебна зона, голямо бюро, бяла дъска за записки и много рафтове за съхранение.

Баните в най-луксозните хотелиКак изглеждат баните на хотелите в Малдивите, Париж и др.
Сподели: