Уютен апартамент от 48 кв.м

Трансформацията на апартамент с една спалня за млада двойка  

11556

За много наскоро женени двойки преместването в нов дом е вълнуващо преживяване. Те търсят начин да създадат и обзаведат перфектното за тях място, очаквайки моментите когато ще гледат телевизия и ще вечерят в нови си дом. Но когато жилището е малко, трябва и не малко творчество. Точно както е при млада двойка, която има пред себе си предизвикателството да превърне 48 кв.м площ в уютен апартамент. Те се консултират с интериорен дизайнер, който им предлага отворен план жилище и залага на бели мебели при обзавеждането.

Когато отворите входната врата ще се почувствате като в къща на плажа. Всекидневната зона изглежда елегантна и много съвременна, с плюшени капитониран диван, който добавя луксозно излъчване на дома. Тежките плътни завеси и няколко възглавници в тон добавят уют и чар на помещението.

Минималистичните мебели създават илюзия за обем, а вместо секция младите собственици избират маса в интересна форма, която е поставка за телевизора и рафт.

Вместо масичка, те залагат на красива тапицирана табуретка.

Зоната за хранене всъщност е кухненският остров, който отделя мястото за готвене от хола. Това е идеално решение за двама души, защото пести много място, но дава достатъчно удобство. Освен това островът предлага и допълнителна площ при приготвяне на вечерята.

 

Коридорът е много шик и стилен. За по – интересен ефект собствениците залагат на снимки с бели рамки и малки огледала.

Въпреки че спалнята има скромни размери, дизайнерите са намерили начин да я направят да изглежда просторна. Това се дължи на избора на цветова палитра синьо, бяло и сребро, подплатена табла, красиви възглавници и спално бельо.

Сподели: