Този апартамент крие неочаквани неща

Жилище, което утроява размера си

2201

Греъм Хил, основател на проектантско бюро LifeEdited залага на минималистичен, но функционален подход във всичко. Мислейки за негативните ефекти, които огромните сгради нанасят върху околната среда, той решава да организира своя апартамент по един по-устойчив и нестандартен начин. Той дори проведе открит конкурс за дизайна, с молба за помощ за това трудно предизвикателство.

Сега студиото, което е с площ 40 кв.м предлага функционалност чрез утрояващо се пространство, а единствената стая се трансформира в хол, спалня или трапезария. Истинска интериорна магия!

От Bright Side решават да покажат тайните на този апартамент, който може да ви вдъхнови за творчество и за вашето малко жилище.

Тук имаме един напълно нормален апартамент – студио…

Само преместете няколко неща обаче и всекидневната се превръща в…

….комфортна спалня! Дори има и вграден гардероб с колелца на едната стена.

Ето това е спалнята за гости.

Регулируемата сгъваема маса може лесно да побере до 10 души.

Апартаментът е изпълнен изцяло със скрити шкафове за съхранение и рафтове. Това е като да си имаш собствен мини-замък с безброй тайни стаи.

В дясно е кухнята, а в ляво - банята. Забележете как точно масата, за която споменахме п о- горе се скрива при къта за закуска.

'' Исках да създам къща, която е по – различна, но не изисква големи жертви, която може да удвоява площта си, да бъде екологична, но не претенциозна, а да предлага всички предимства на малкия дом.“, казва Хил. 

Сподели: