Средиземноморски стил в интериора

Средиземноморски стил в интериора

Средиземноморският стил в интериора е най-добрият начин да удължите лятото и да запазите спомените за ваканция, слънце, море и спокойствие. За да създадете дизайн в средиземноморски стил в интериора на градски апартамент, е добре да следвате някои основни принципа.

Идеи за декорация на дома в средиземноморски стил

Сапфирено синьо море, огряни от слънцето стълби, бели стени, характерни шарки, подове с керамични плочки, мозайка по ...

23/06/2016

На първо място е палитрата, която включва всички цветове на морския пейзаж: ослепително бяло и синьо, както и лазурно, тюркоазено, маслинено, коралово, пясъчно и светлокафяво.

30 идеи за средиземноморски стил у дома

Лятото е любим сезон на почти всеки човек. А когато е още далече споменът за топлите вечери, слънчевите лъчи и сините...

13/02/2017

Стени

Най-типичният начин за декориране на стени за интериор в средиземноморски стил е избелена мазилка... Идеално допълнение към него ще бъдат тапети в големи ивици или керамични плочки с рисуван модел.

Подове

Най-подходящ като настилка за интериори в средиземноморски стил е дърво, боядисано в бяло... Добра асоциация за почивка на гръцки остров е покритието с морски камъчета. Най-подходящо ще бъде в дизайна на коридора или банята.

Прозорец

Що се отнася до декорацията на прозорци, най-доброто решение за интериора на къщи в средиземноморски стил са капаци... В същото време, както показва практиката, те изглеждат органично не само в селска къща, но и в обикновен градски апартамент.

Декор

Дори и най-луксозният интериор в средиземноморски стил се характеризира със сдържаността и простотата. Така че, не забравяйте за въжета, ратан, теракота... Те са подходящи за използване като парапети за стълби и декоративни елементи.

Сложете лампи с плетени абажури, ковани мебели, както и мебели с морска тематика. 

Растения

Добавете малко зеленина като последен щрих. Къщата в средиземноморски стил е заобиколена от буйна градина, а в интериора това усещане ще създадат цитрусовите дървета в саксии. 

Поканете Средиземноморието у дома

Сапфирено синьо море, огряни от слънцето стълби, бели стени, характерни шарки, подове с керамични плочки, мозайка по ...

06/06/2020
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...