Как да създадете запомнящ се интериор от 28 m²

Как да създадете запомнящ се интериор от 28 m²

Да проектираш апартамент от 28 кв.м е предизвикателство. А когато е предназначен за отдаване под наем, задачата става още по-сложна, защото е необходимо да се създаде универсален интериор, подходящ за широк кръг от потенциални наематели, евтин и лесен за изпълнение.

Чаровен бял апартамент от 41 квадрата

Този очарователен апартамент в шведския град Стокхолм предлага невероятна гледка към реката. Той се намира в триет...

17/07/2015

В план апартаментът представлява правоъгълник с два прозореца по късата страна. Дизайнерите започват работа с зонирането на пространството: разделят кухнята и спалните. Между тях се оформя малка зона за всекидневна.

Апартамент от 13 кв. м. Защо не!

Този апартамент от 13 кв. м се намира в Полша. Дизайнерът, осъществил проекта живее в него вече 7 години и споделя,...

09/12/2015

Интериорът е решен да бъде изпълнен в черно и бяло, като е добавен един акцентен цвят – теракота. В ярки цветове са подчертани най-значимите зони - спалнята и кухнята.

Пълноценното място за спане е важно нещо, така че за леглото е проектирана специална ниша. Спалнята е отделена от коридора с преграда с остъклена горна част, от дневната - само по цвят.

За легло в ниша е измислена многофункционална табла - под формата на кутия с отварящ се капак, където може да се съхраняват големи текстилни изделия и спално бельо. Таблата може да се използва и като рафт за декор, книги и зарядни за телефони.

 

В коридора има просторен вграден гардероб, който е изпълнен в същия цвят като стените. Така голям обем се разтваря в пространството.

Апартамент от 34 кв. м със стени на спалнята от стъкло

Този апартамент в Стокхолм е с площ от 34 кв. м. Да, малките жилища са доста секси, но пък това наистина е обзаведе...

03/01/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...