Спиращи дъха идеи за пода

Бихте ли сложили стъклен под у дома?  

2206

Обзавеждайки дома, всеки от нас обръща особено внимание на пода.  Според вида на помещението избираме дали той ще бъде с паркет, ламинат, дюшеме, теракота, гранитогрес, мрамор, корк, килим, мокет………..изборът и разнообразието от идеи и цветове са безкрайни. Ако бягате от стандартното и искате вашият дом да бъде наистина уникален и неповторим, означава, че подът трябва да е такъв. Тогава нека да е…стъклен!

Със сигурност подобно решение ще придаде изключително модерно и изискано звучене, ще създаде илюзия за широта и пространство и ще промени начина, по който възприемате дома си.

Стъкленият под предполага и много фантазия. Например може да превърнете пространството отдолу в аквариум и да се разхождате над плуващите рибки.

Той ще се превърне във фокусна точка в помещението. Освен това лесен за поддръжка, не задържа бактерии и е подходящ за всяка стая.

Стъкленият под може да бъде от прозрачно и матирано стъкло, според предпочитанията ви. Може да се съчетае с други материали, като паркет, например.

Подобно решение е много подходящо за къща на два етажа, като така свързвате фактически двете стаи, които са една над друга. С правилното архитектурно решение стаята отдолу може да се превърне в естествено продължение на тази отгоре и да създаде страхотен ефект. 

Изключително оригинално е и това решение, при което подът е съставен от късчета счупено стъкло. Завладяващо, много съвременно и модерно решение.

Дизайнерското въображение няма граници. А когато нещо е създадено с много вкус и фантазия, няма начин да не ни хареса!

 

Сподели: