Смели идеи за декорация, от които всеки дом се нуждае

Тези идеи могат значително да подобрят естетиката на дома ви    

390

Независимо дали искате да наградите интериора или вече ви е омръзнали да залагате на стандартните декоративни схеми, значи е време да добавите нещо различно и неочаквано към визията на стаята. От Real Simple ни предлагат няколко идеи, с които да издигнем декора на по – високо ниво и ще внесем елемент, който няма да остане незабелязан.

Гигантско дърво

hoval.bg

Ако няколко растения могат да оживеят пространство, какво ли може да направи едно високо, дърво? Всичко, от което се нуждаете, е голяма саксия с красива палма или декоративно дърво. Дори и неутралната стая ще придобие нов вид.

Цветен килим

Цветните килими имат силата да зададат тона в пространството. Ако искате да създадете вълнуваща и оживена атмосфера, изберете смели, ярко оцветени модели, които със сигурност ще привлекат вниманието на всеки.

Стена акцент

Нищо не прави по-силно впечатление от стените в един дом. Ако сте уморени от стандартните, цветни стени, експериментирайте с тапети с шарки. Започнете с акцентна стена, за да тествате, а ако ви харесва външния вид и стила на пространството около него, превърнете го в голямо мащабно изкуство.

Различни модели

Ако не сте готови да рискувате с големи и смели шарки, може да започнете с нещо малко, като ивици. Освен че така ще промените монохромната стена, можете дори да играете с тези на мебелите за по – интересен вид.

Различни столове

Смесването на различни стилове мебели е чудесен начин да добавите характер в една стая. Макар че няма точна формула за постигане на стилно излъчване, все пак можете да следвате една проста техника -  обединяващ елемент, който да сплоти пространството.

Сподели: