Жилищният комплекс, който има номинации в два от най – престижните конкурси у нас

Асамблея парк е сред претендентите за Сграда на годината и Фасада на сезона

307

След като наскоро получи разрешение за ползване (акт 16), един от най - забележителните нови проекти в София - Асамблея парк, привлече погледите и вече е сред претендентите за награда в два престижни конкурса - Сграда на годината и Фасада на сезона.

Луксозният комплекс от редови къщи е разположен в полите на Витоша, във вилна зона „Малинова долина 2б – разширение“ - перспективен район с добра инфраструктура.

 

Територията се отличава с много зеленина, място за разходки и отдих, а съвсем наблизо се намира парк-комплекс „Камбаните“.

Асамблея парк включва дванадесет типови редови еднофамилни жилищни сгради, проектирани в свързано застрояване. Всяка сграда разполага с дворно място с различна квадратура и с по две паркоместа.

 

Застроената площ на всяка еднофамилна къща е между 176.39 и 183.78 кв. м, като разполагат с всекидневна с кухненски бокс, тоалетна и техническо помещение на първия етаж, две спални и две бани на втори етаж.

Третият етаж е с просторна родителска спалня с голяма самостоятелна баня, тераса с изглед към Витоша и кабинет.

 

Къщите разполагат с по две паркоместа (едното от които покрито), озеленен двор от 40 до 100 кв. м за самостоятелно ползване, който да ни върне по-близо до природата.

Предназначен за индивидуално ползване плосък покрив на четвърто ниво с площ от 40 кв. м дава възможност, докато си почивате или се наслаждавате на любимите си занимания, да се любувате на страхотна панорама към Витоша и зеленината в района около комплекса. Комплексът разполага с достатъчно зелени площи и детска площадка с кът за отдих.

Проектът се отличава с високо качество и е подходящ както за семейства с деца, така и за инвестиция, с цел отдаване под наем, предвид наличието на множество бизнес сгради в района.

В близост до Асамблея парк са разположени както най-големият имотен проект в момента в страната, така и метростанция Бизнес парк София.

 

Комплексът е проектиран така, че да осигури високо качество на живот на достъпни цени.

Направете Асамблея парк победител с двата конкурса. Може да дадете своя глас за  него в категория Жилищни сгради до 10 000 кв.м. на Национален конкурс Сграда на годината  или го подкрепете за Фасада на сезона в конкурса на Баумит.

Сподели: