Най-скъпият апартамент в Дубай

Жилището трябва да бъде завършено през 2017 г., но вече се продава за 74.5 мл...

3997

Най-скъпият апартамент в Дубай, който все още се строи и трябва да бъде завършен през 2017 г., вече се продава на невероятната цена от 74.5 млн. долара.

Пентхаус апартаментът с площ 4 000 кв. м ще разполага със седем спални, осем бани, собствена галерия с предмети на изкуството и фитнес.

Най-впечатляващата част от този луксозен дом обаче ще бъде инфинити басейнът, разкриващ гледка към морето и заобиколен от 1 500 кв. м открито пространство, проектирано от популярния ландшафтен архитект Владимир Джурович.

Собственикът на жилището ще може да паркира една от 12-те си коли в мазето на сградата и да се качи с отделен асансьор до входната врата на апартамента.

Строителната компания Omniyat стои зад сградата, която се намира на изкуствения остров във формата на палма Palm Jumeirah.

Въпреки амбициозните нови проекти за жилищно строителство, Дубай отчита слабо търсене на имотния пазар в последно време.  

Според глобалния имотен индекс на Knight Frank градът държава отбелязва 12.2-процентен спад в цената на имотите на годишна база през 2015 г.

Сподели: