Как изглежда жилището на шейха на Саудитска Арабия

Принц Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд отваря вратите на апартамента с...

8588

Всеки от нас е чувал за дворците на арабските принцове, за блясъка, лукса и златото, с което са заобиколени. За мнозина е дори невъзможно да си представят мащабите на едно подобно място и за хилядите квадратни метри с най-висок клас мебели, мрамор, скъпоценни камъни и безценни произведения на изкуството.

Как обаче би изглеждало жилището на арабски владетел, ако то е….апартамент в Ню Йорк? Със сигурност ще блести и впечатлява с неповторим стил и класа. Но тъй като сме любопитни за повече подробности, ви предлагаме да надникнем зад вратите на жилището на принц Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд в Ню Йорк. От Яндекс ни показват няколко впечатляващи снимки на този забележителен имот.

vitalconcept.com

Луксозният апартамент се намира в 31-етажният елитен комплекс Trump Place. Жилището е разположено на три етажа (5, 6 и 7).

Точната площ на апартамента е неизвестна, но се знае, че разполага с четири спални, всяка от които има отделна всекидневна и четири бани.

Апартаментът разполага със собствен спа център и фризьорски салон, фитнес зала, пура бар,  зала за игри (хол), 60-метрова дневна и трапезария за 18 души. Почти всички стаи са с изглед към река Хъдсън.

Също така, администрацията на комплекса се погрижи за безопасността на принца: всеки етаж на апартаментите е оборудвана специална бронирана стая.

Интериорът на апартамента е издържан в бяло с контрастни тъмни акценти. Дизайнът е супер модерен, но тук липсва очакваното златно покритие. За сметка на това има изобилие от гланцови, лакирани и стъклени повърхности, кожена тапицерия, италиански мрамор Calacatta и кристални полилеи от Baccarat.

 

Сподели: