Бохо шик на 59 м²

Стил и функционалност в едно 

3460

Този апартамент от 59 m² е дом на младо момиче, подарък от майка й. Когато жилището трябва да се ремонтира обаче, тя поставя две основни задачи: да се създаде функционално оформление и стилен, модерен интериор с елементи в еко стил.

Как да придадем на всекидневната бохемски стилДързък, смел и цветен 

Момичето от своя страна мечтае за светъл просторен апартамент с бели стени, бохо декор и ярки акценти. Мислейки върху решението за планиране, дизайнерът създава студио апартамент... Мястото за спане е разположено в лоджия близо до един стъклопис. Но тъй като площта му е твърде малка, е необходимо да се увеличи за сметка на дневната, сега отделена от стъклена преграда - на практика единствената в целия апартамент. Антрето и банята са логично разположени на входа.

 

Как да създадем бохо стил у дома Създайте елегантност, стил и да един различен дом

Кухнята е направена по поръчка по скица на архитекта.  

Стената е завършена с декоративни тухли. Лампите се изработват по поръчка в абажурната работилница.

Най-ярката мебел - това е жълт диван в зоната за отдих, той идеално се вписва в топлите естествени нюанси на стените и мебелите на уютната стая. Всекидневната е комбинирана с компактна вградена кухня.

Стените са боядисани в чисто бяло и частично подчертани с декоративни тухли. Друг интересен елемент тук е слънчевото огледало в дървена рамка.

Много мебели тук са с двойна функция... Това е малка кухня с остров, който плавно се превръща в маса за хранене, и трансформиращо се легло в зоната за спане, което лесно се превръща в диван.

 

Собственичката е любител на книгите, затова дизайнерът слага библиотека с отворени рафтове и уютен мек стол на пода в зоната за спане срещу дивана, като по този начин създава уютен кът за отдих и четене.

 

Декорът е изработен от естествени материали, плетени мебели и бохо декор: столове, полилеи, килими, вази и кани. Цялото пространство е обединено от едно подово покритие, направено от инженерни дъски в топъл цвят.

 

 

Бохемски стил в кухнята – 20 + цветни идеи Ярки и еклектични  
Сподели: