5 начина да използвате розов кварц в дома си

Добавете от този модерен цвят във всяко помещение  

1344

Когато Pantone обявиха цветовете на 2016 г., изборът беше посрещнат с възторг, защото това бяха  Serenity и Rose Quartz (светло синьо и нежно розово), два пастелни и леки цвята, които дават успокояващо усещане във всяка стая.

На следващата година Pantone заложи на Greenery – не по – малко свеж и въздействащ вят, символ на новото начало и природата, на свежестта и хармонията.

Какво става обаче? До ден днешен цветът на 2016 г – розовият кварц продължава да властва в модата, обзавеждането, декорацията. Той остава все така търсен и предпочитан от дизайнери и стилистите, доста харесван от младите хора и чудесен избор за всеки, който иска нещо различно, но не натрапващо се в дома си.

Ето защо днес ви предлагаме няколко  идеи за интеграцията на розовия кварц в дома ви. Вижте как различното и необичайното може да бъде много изтънчено и фино.

Боядисайте входната врата

С този цвят ще освежите, ще избягате от стандартните тъмни врати и ще се откроите.

Писна ли ви от бялата баня? Ако искате да я промените, шансът е сега. Плочки в нежно розово ще придадат модерно и елегантно излъчване, без да бъде ексцентрична.

Освен обичайните бяло и черно, нежно розово докосване е идеалният избор за вашата кухня. Боядисайте стената на отворените шкафовете за повече свежест. 

Добавете розово и във всекидневната, като заложите на пердета в този цвят. Съчетайте със светло сиво или бяло.

Независимо дали обзавеждате спалнята или всекидневната, потърсете аксесоари в розов кварц. Това може да е диван, ако не искате толкова силно присъствие, изберете възглавници.

Ако не се страхувате да експериментирате, защо не боядисате стена в този цвят? Така със сигурност ще впечатлите.

 

Сподели: