В търсене на подходящ подарък

За повод и без повод 

2857

Колко пъти ви се е случвало да сте в ситуация, в която трябва да намерите подарък, но който да е по – различен, универсален, полезен, модерен, да бъде подходящ за всяка възраст,  и най-важното – да предизвика онази усмивка и блясък в очите, когато получателят  го отвори. Не, не звучи абсурдно и няма да ви се наложи да обикаляте магазини в търсенето му.

И тъй като живеем в света на технологиите, за да сте в крак с тенденциите, може да подарите…робот. Да, правилно прочетохте. При това съвсем достъпен, забавен и изключително полезен за всеки.

Представяме ви Roomba от iRobot – перфектният подарък.

За кого е подходящ?

За млади хора, за студенти, за семейства с деца, за семейства с домашен любимец, за заети хора, за хора с много свободно време, за хора, които  обичат да чистят и за такива, които се отегчават само при мисълта за това, за тези, които живеят в къща, за тези, които живеят в апартамент, за мъже, за жени….С две думи – за всеки!

Защо Roomba е идеалният подарък?

Защото тя ви помага, чисти вместо вас, улеснява ежедневието, спестява време, което да прекарате с близките си хора, може дори да бъде забавна и да се  превърне в приятел на детето (или домашния любимец). Освен това е супер модерен и технологичен уред, с който ще издигнете дома и чистотата на по – високо ниво.

С нея няма нужда да мислите дори за почистването. Благодарение на функцията „Програмиране на почистването” можете да изберете ден и час, в който желаете роботът да започне да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти и във ваше отсъствие. iRobot позволява планиране на почистването за всеки ден в различно време. Можете, например, да настроите робота да почиства три пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.

Какви са предимствата на Roomba?

Моделът Roomba 681 почиства всички видове меки и твърди подови настилки. Разполага с интелигентна система за почистване и навигация iAdapt (интелигентна технология с десетки сензори, които позволяват уредът да реагира адекватно на условията на пространството). Чрез iAdapt в съчетание с тристепенна почистваща система, Roomba буквално елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята и ги всмуква в контейнера. Финият прах се филтрира през ефективен AeroVac филтър от микрофибър.

Roomba 681 е оборудвана и със система Dirt Detect , която, с помощта на акустични сензори, открива силно замърсени участъци, на които роботът отделя по-голямо внимание.

Пространството, в което Roomba почиства, може да се обособи с помощта на виртуална стена. Виртуалната стена образува невидимо препятствие, през което роботът не преминава. Използва се когато желаете да почистите само определено място или искате да забраните на Roombа да се доближава до електрически и компютърни кабели и до чупливи предмети.

Функцията Halo създава невидим кръг, в който ограничава работата на робота. Много подходяща за домакинства с домашни любимци – не позволява робота да навлезе в периферията на купичките с вода и храна, като по този начин не ги бута и разсипва съдържанието им.

И така, идеалният подарък съществува. Просто го вземете!

Сподели: