3 причини да изберете престой във Four Points by Sheraton Da Nang

Слънце, спа и зашеметяващ плаж са само началото

584

Пътуването до Виетнам може да бъде изключително изживяване, което да остави безценен спомен във всеки от нас. Вече ви показахме част от задължителните места, които трябва да посетите в крайбрежния и опияняващ град Дананг. Но за да бъде изживяването пълно, трябва да опитате и още една дестинация – хотел Four Points by Sheraton Da Nang.

Неслучайно го наричаме дестинация. Най – малкото, защото престоят тук сам по себе си ще остави уникално усещане, което не бива да се пропуска.

Хотелът е на 36 етажа, разположен в близост до един от най-известни плажове в Дананг - My Khe Beach. На последния етаж има басейн и бар ресторант с невероятна гледка, престоят в които сам по себе си е преживяване.

И за да бъдем още по – убедителни в избора си за Four Points by Sheraton, ще ви посочим три причини, за да отседнете тук.

Висок клас спа услуги

След дълъг ден в разходки и приключения, какво по – хубаво от отпускащ и релаксиращ масаж. А в Serenity Spa ще намерите много повече от това. В уютната обстановка може да се насладите на десетки процедури и терапии, а комбинацията на море, гледки и спа атмосферата напомня за рая.

Гурме наслада

Four Points by Sheraton Da Nang разполага с разнообразни, луксозни и уютни кулинарни пространства. А най – хубавото е, че тук може да опитате ястия от цял свят, без да се налага да пътувате.

Салонът, разположен на първия етаж на хотела предлага богато меню от напитки и разнообразие от сладкиши, много видове азиатски чай за следобеден релакс, както и изискан бюфет с вино.

На 3-ти етаж, в The Eatery ще намерите разнообразие от тематични бюфети - от италиански ястия до японски специалитети, както и изобилие от блюда с морски дарове.

Невероятен плаж

Намиращият се в непосредствена близост до хотела My Khe Beach е известен със своя фин бял пасък, чиста и топла вода през цялата година и синьо небе. Добавете към това кокосовите дървета, спокойни води и бриза, и вече имате убедителна причина да посетите плажа на Four Points by Sheraton. Неслучайно списание Forbes избра My Khe за един „от най-атрактивните плажове на планетата”. Това признание е дадено след безкрайни усилия на правителството и на местните за поддържане на плажа чист, безопасен за посетителите и със свободен достъп за туристи. Освен това, плажът беше признат за един от 10-те най-популярни плажа в Азия от The Sunday Herald Sun на Австралия.

Казано накратко My Khe Beach е идеалното и безопасно място за възрастни и деца по всяко време на годината, с великолепна гледка към изгрева на слънцето и един от най – добрите хотели, които може да посетите във Виетнам на няколко метра от него.

Idei.bg лети на борда на Qatar Аirways.

Сподели: