Домът, който Адел си подари за рождения ден

С пет спални и шест бани

925

За някои хора стойността  на подаръците, които (си) правят изглежда няма никакво значение. Точно както е при Адел. Наскоро носителката на Грами си купи нов дом, който е само на няколко крачки от сегашното й жилище в Бевърли Хилс. Според Variety цената, която тя платила е 10.65 милиона долара.

Срещу тази сума тя се е сдобила със зашеметяващ дом с пет спални, шест бани. Съседите й са сред най – популярните имена - Кейти Пери, Дженифър Лорънс, Пенелопе Крус, Камерън Диас и Аштън Къчър.

Отвън домът е доста непретенциозен – с просторен корт, гараж и няколко широки стъпала, водещи до входната врата. Построен е в началото на 60-те години и в началото е около 200 кв.м, но по – късно е разширен до много по-луксозните 600 квадратни метра.

Интериорът включва просторна дневна с вградена камина на дърва и стъклена стена, която се отваря към тераса край басейна. Кухнята е светла и просторна, в средата има остров с гранит. Дървените шкафове са доста остарели, но ретро-зелените плочки на гърба добавят възхитителен характер на стаята.

На партерния етаж има и огромна красива библиотека с лавици от пода до тавана – мечта за всеки любител на книгите.

На горния етаж е просторната спалня - идеалното място за спокойна почивка. Тя се отличава с модерна камина, високи тавани, кът за сядане, вградени рафтове и самостоятелна тераса с изглед към задния двор.

Самостоятелната баня е с джакузи и вана, мраморна мивка.

Домът разполага и с малко арт студио, специално оборудвана занаятчийска стая, домашен офис с големи прозорци с картини и фитнес зала.

Дворът е спокоен оазис, с плувен басейн и голяма, добре поддържана зелена морава.

Снимки: Variety

Сподели: