10 лесни начина да направите дома ви да изглежда по – луксозен

Без това да ви струва много 

25868

Парите не купуват стил, но добрият стил може да направи дома ви да изглежда по – стилен и по - скъп, отколкото реално е. От InsideOut предлагат 10 решения за това, как може да постигнете луксозен вид на дома, без да инвестирате много пари.

Неутрални цветове

Белите стени и неутралните мебели са непреходни и позволяват да добавяте, сменяте или експериментирате с цветове. Освен това изглеждат страхотно.

Инвестирайте в качествени неща

Когато избирате диван не се страхувайте да инвестирате повече пари в него. Все пак ще седите на него в продължение на поне 10 години всеки ден, затова всеки лев си заслужава. Все пак комфорта и удобството нямат цена.

Съчетавайте

Няма по – лошо и неприятно чувство да влезеш в дом, в който цари разностилие. Затова съчетавайте мебели, аксесоари, цветове, шарки. Не допускайте обаче домът ви да се превърне в стерилно помещение.

Махнете нещата, които мразите

Ако масата в трапезарията не ви харесва, но я държите само, защото е наследствена, изхвърлете я. купете някоя модерна и която ви харесва. В крайна сметка ви е живеете тук и трябва да се обградите с неща, които ви доставят удоволствие да гледате и ползвате.

Фалшиви вградени мебели

Вградените мебели изглеждат скъпо….защото всъщност са такива. Защо обаче не опитате с фалшиви такива – например гардероб или шкаф.

Стремете съм към големи неща

По – големият килим ще направи и  помещението да изглежда по – голямо. А по – голямото пространство изглежда и по – скъпо, нали?

Заменете дръжките и лампите

Старите дръжки понякога могат да направят една мебел да изглежда старомодна и скучна. Помислете за интересни дръжки, с които ще придадете напълно нов облик на стария скрин, например. Същото важи и за осветителните тела. Ново и модерно тяло ще придаде луксозно излъчване на всяка стая.

Отвлечете вниманието от телевизора

Всички обичаме да гледаме телевизия, но все пак нека телевизорът да не бъде фокусната точка в дома ви. Скрийте го като организирате галерия около него или сложите красива картина на стената.

Свръхразмери

Огромен размер картина изглежда зашеметяващо...и скъпо. Но цената й няма значение. Важен е видът и излъчването й.

Подредете

Закачете вашите произведения по дължината на цялата стена. Това два излъчване за лукс и стил. 

Сподели: