Вижте как да внесете весело настроение в кухнята

Сложете цветни столове  

1253

Няма по- хубаво нещо да започнете деня си с цвят и настроение. А коя е първата стая, в която влизате? За повечето от нас това най-вероятно е кухнята, за да приготвим кафе, чай и закуска. Ето защо трябва да помислим за нещо, което ще внесе колорит и ще ни накара да се усмихнем. 

Идеята за цветни шкафове може би няма да се хареса на всеки. Корпус в ярки тонове може да звучи интересно, но много хора се страхуват да експериментират с толкова смел дизайн. Друг вариант е да заложим на цветен остров или аксесоари в разнообразни цветове. А защо не и завеси или кухненския гръб в оранжево или червено?

Ако искате обаче нещо различно, нестандартно и по – цветно, помислете за цветни столове. Представете си дъгата подредена около вашата маса, любимите нюанаси в красиво съчетание, и всичко това, без да правите голяма инвестиция.

Обикновено слагаме един цвят столове в зоната за хранене. Пречупването на правилата понякога е добро решение и може не само да издигне дома ви на по - високо ниво, но и да направи удоволствието от храненето по – голямо.

Що се отнася до стила, не се притеснявайте. Подобна многоцветна схема е подходяща за повечето такива - скандинавски, модерен, еклектичен, бохемски. Защото силата на цвета не познава граници и променя интериори.

Ако идеята цветни столове ви звучи прекалено смело, вижте няколко предложения, които ще променят представите ви.

 

Сподели: