10 гениални неща, от които се нуждае кухнята ви

Кажете сбогом на разхвърляния плот  

6197

Мястото за готвене е ограничено? И мивката никога не ви е достатъчно голяма когато започнете да миете? Няма проблем. Всички тези гениални продукти са предназначени да спестят пространство на плота или просто да направят кухнята по-рационална и удобна.

Поставка за гъбата

Вместо да оставяте мократа гъба в мивката след като измиете съдовете, използвайте този държач, който има дренажни отвори и ще помогнат за по – бързото съхнене.

Висящ органайзер

Не е необходимо да слагате допълнителен рафт в шкафа. Просто закачете този органайзер в долната част на шкафа, за да подредите чашите там.

Решетка за сушене

С помощта на тази решетка ще си осигурите допълнително място за сушене на съдове. Освен това той се сгъва и може да го приберете, когато не ви трябва.

Поставка за шкафа под мивката

Често мястото под мивката не е използвано рационално, но с помощта на този висящ органайзер ще решите проблема.

Мултифункционален органайзер за мивка

Този самоизцеждащ се органайзер не заема нито сантиметър от плота. Освен това е  безопасен за съдомиялни машини.

Сензорен дифузер

Ако сте нацапани и не искате да пипате течния сапун, този диспенсър е решението за вас. Той има интелигентен инфрачервен сензор за движение, който се активира, когато ръката ви е под него и ще пусне количество сапун според настройката, която сте задали.

Гъвкав рафт за съхранение

Ако нямате място за съхранение, вижте това. Този вертикален шкаф – сушилка предлага достатъчно място за чиниите и приборите за хранене. Плюс това, няма да капе вода по плота, защото се намира точно над мивката.

Хоризонтална стойка за домакинска хартия

Поставките за хартията стоя обикновено на плота, са удобни, но не са идеални за малки кухни. Но тази закачалка може да се сложи на вратата на шкафа и пести място.

Рафт за под мивката

Този рафт е супер удобен и се адаптира за всяка мивка, защото се разширява и стеснява, а освен това може да местите отделните елементи, за да съвпаднат със сифона.

Сподели: